Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 30/09/2014 "Παραλλαγμένη" Σκίαση από την KAS

Είτε έχετε beach bar με άποψη και στυλ, είτε χρειάζεστε απλώς μια πολύ αποτελεσματική λύση για σκίαση στο χώρο σας, προμηθευτείτε δίχτυα παραλλαγής από την KAS, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Ελάτε έγκαιρα σε επικοινωνία μαζί μας, για να θέσετε την παραγγελία σας. Η KAS αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα: μεταφορά, εγκατάσταση και με προτάσεις εμφάνισης σε όποιον το επιθυμεί.

Προσθέθηκε στις: 29/09/2014 Αφιερωμα Reuters στην Προεδρική Φρουρά

Οι Εύζωνες είναι επίλεκτοι στρατιώτες του ελληνικού Στρατού, ευρύτερα γνωστοί ως τσολιάδες, μετά τον αναγραμματισμό που σημειώθηκε του ονόματος «στολιάδες» από τη στολή που καθιερώθηκε επίσημα από τον Βασιλέα Όθωνα της Ελλάδας που έφερε και ο ίδιος σε επίσημες εμφανίσεις.

Με ιστορικά στοιχεία, όπως τα παραπάνω και ότι η λέξη Ευζωνες σημαίνει καλά ζωσμένους άντρες (από το ευ + ζώνες), το πρακτορείο Reuters ακολουθεί κατά.... πόδας αυτό το «κόσμημα του Ελληνικού Στρατού», όπως τους χαρακτηρίζει τους Ευζωνες, σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα χωρίς τις τουριστικές γραφικές ίσως, πινελιές. Το κείμενο επικεντρώνεται στο ρόλο των ευζωνικών ταγμάτων στο ότι εκτελούν αποστολές συμβολικού χαρακτήρα και ότι καλούνται να παραμένουν εντελώς ακίνητοι κατά τη διάρκεια φύλαξης του μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη.

«Είναι αρκετά σουρεαλιστικό να τους παρακολουθείς να παραμένουν σε ακινησία ενώ γύρω τους μπορεί να διεξάγονται σφοδρά επεισόδια ή όταν μικρά παιδιά τους παρενοχλούν με τσιμπήματα για να διαπιστώσουν αν είναι ζωντανοί », παρατηρεί ο δημοσιογράφος όπως και το γεγονός ότι οι υποψήφιοι εύζωνες επιλέγονται, με βάση τα εξής, μεταξύ άλλων, κριτήρια: ύψος 1,88 και άνω, άριστη σωματική διάπλαση και άριστη επίσης ψυχοπνευματική κατάσταση.

Ακολούθως γίνεται αναφορά στην ιδιαίτερη ενδυμασία τους που αποτελείται από την παγκοσμίως γνωστή φουστανέλα. Για παράδειγμα, σημειώνεται ότι ο αριθμός των δίπλων της φουστανέλας φημολογείται πως είναι ίσος με τη διάρκεια (σε έτη) της περιόδου της Τουρκοκρατίας, δηλαδή 400. Παρόλ' αυτά, οι φουστανέλες που φέρουν στις μέρες μας οι Εύζωνες, σπάνια έχουν ακριβώς 400 δίπλες.

Προσθέθηκε στις: 15/02/2011 Τα προϊόντα μας και online...!

Τώρα η Kanellakis Army Surplus και στο internet! Δείτε ενδεικτικά προϊόντα και υπηρεσίες που σας παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλειος Κανελλάκης με τους συνεργάτες του.

Επίσης, από εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά τις συνεργασίες και δουλειές της KAS, ενώ μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα στρατού και στράτευσης, αστυνομία, πυροσβεστική και γενικά ένοπλες δυνάμεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες της δουλειάς μας και για παραγγελίες.

Καλή περιήγηση!