Σχετικά με την KAS Online

Kanellakis Army Surplus

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα έχοντας ως υπόβαθρο την πείρα, τη διάθεση και την αξιοπιστία παλαιότερης οικογενειακής επιχείρησης. Το κατάστημά μας καλύπτει πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό σε χονδρική και λιανική πώληση.

Επίσης, η δραστηριότητά μας εκτείνεται και σε τομείς όπως διαγωνισμοί του δημοσίου, χορηγήσεις (π.χ ΔΥΚ). Καλύπτουμε ποσοτικά και ποιοτικά μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθώς και εκείνων που επιζητούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και κατόπιν παραγγελιών

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού όπως Blackhawk, Viking, Haix, Stealth. Η σταθερή πελατεία μας και η συνεχόμενη αύξηση αυτής αποδεικνύουν την υπεροχή μας σε ποιότητα και σε τιμές στην Ελληνική αγορά.

cms-img

Ικανοτητεσ

Διαφημιστικα Ειδη
.
Διαγωνισμοι
.
Πλεονασματα Στρατου & Κρατικων Υπηρεσιων
.
αλλες Υπηρεσιες της KAS
.

Διαφημιστικά Είδη

Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε είδη ρουχισμού με το δικό σας λογότυπο και στάμπα.

Δεχόμαστε παραγγελίες για

  • μπλουζάκια κοντομάνικα ή μακρυμάνικα,
  • T-shirts,
  • γιλέκα εργασίας,
  • μπουφάν,
  • φόρμες εργασίας

με στάμπες και λογότυπα της επιχείρησής σας αλλά και της αρεσκείας σας σε πολύ καλές τιμές.

Χορηγήσεις - Διαγωνισμοί

Αναλαμβάνουμε χορηγήσεις του Ελληνικού Δημοσίου σε όλα τα σώματα ασφαλείας και τους κρατικούς οργανισμούς.

Πλεονάσματα Στρατού & Κρατικών Υπηρεσιών

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε πλεονάσματα στρατού και κρατικών υπηρεσιών του εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που μόνο η KAS μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς.

Άλλες Υπηρεσίες της KAS

Η KAS μπορεί να προμηθεύσει μέσω του βεστιάριου που διατηρεί, στολές, αξεσουάρ και είδη διακόσμησης και ντεκόρ σε όποια εκδήλωση υπάρξει η ανάγκη.

Επίσης, παρέχουμε σκίαση σε οποιαδήποτε υπαίθρια εκδήλωση καθώς και σε χώρους και κλάδους που εξαρτώνται από την ποιότητα σκίασης που θα έχουν, όπως είναι τα beach bars.


Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!